Youradio

Menu

I když jsme plešatý. Pokáč a Anička Slováčková vydali společný song na pomoc nemocným dětem

11. 5. 2020 · Barbora Koubová

Oblíbený písničkář Pokáč se rozhodl spojit s talentovanou zpěvačkou Annou Slováčkovou a dvojice spolu vytvořila singl, který vám vykouzlí úsměv na tváři

Přehrát: Pokáč & Anna Slováčková – I když jsme plešatý

Anička Slováčková sice nadále bojuje se zákeřnou rakovinou, avšak humor jí naštěstí stále neopouští. S Pokáčem se tedy rozhodla nazpívat song I když jsme plešatý, který nejenže pojednává o jejich stejném vlasovém stylingu, ale hlavně přináší poselství o tom, že je důležité užívat si život se vším všudy, zachovat si pozitivní mysl, a hlavně se stále naplno smát.

Pokáč se navíc rozhodl podpořit i charitativní organizaci Můj nový život a nechal vyrobit plyšovou hračku se svou podobiznou. Výtěžek z prodeje pak poputuje onkologicky nemocným dětem. „S Aničkou jsme tenhle song domluvili ještě před pandemií Covidu 19, nicméně ani během týhle divný doby nezmizely ostatní nemoci ze světa, naopak je jim věnována menší pozornost a děcka trpící rakovinou jsou ještě ohroženější než předtím. Proto prosím, podpořte tento projekt, ať už přehráním tohoto songu nebo zakoupením plyšového Pokáčka,“ řekl autor několika hitů, jehož singl s Aničkou ihned po vydání obsadil první místo v českých trendech na YouTube.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno