Youradio

Menu

Nicki Minaj zrušila další koncert, tentokrát ve Francii!

13. 3. 2019 · Ondřej Těšínský

Čti HUDEBNÍ ZPRÁVY 11/2019

Nicki Minaj po skandálu v Bratislavě opět zrušila koncert

Justin Bieber přiznal fanoušků, že trpí depresemi

Jennifer Lopez se zasnoubila

Hozier dobyl americkou hitparádu

BTS chystají novou desku

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Justin Bieber přiznal fanouškům, že trpí depresemi
Kanadský zpěvák Justin Bieber sdílel znepokojující zprávu na Instagramu, kde přiznal, že se momentálně nenachází v dobrém stavu. Hudebník se během jedenáctileté kariéry stal populárním u bulvárních novinářů a paparazzi. Mediální tlak na zpěváka ale dosáhl nové úrovně loni, kdy Justin oznámil, že si bude brát modelku Hailey Baldwin. Bieber nyní vyžaduje fanoušky, aby se za něj modlili.

Jennifer Lopez se zasnoubila
Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez se bude počtvrté vdávat! Lopez již dva roky chodí s bývalým basebalistou Alexem Rodriguezem, a právě Rodriguez zpěvačku tento víkend požádal o ruku. Zatím se neví, kdy bude svatba a kde. Snad to zpěvačce tentokrát vyjde!

 

Hozierova nová deska Wasteland, Baby! dobyla presitžní americkou hitparádu Billboard 200
Irský hudebník Hozier představuje svou novou desku. Album „Wasteland, Baby“ se během jednoho týdne dočkalo obrovského úspěchu - ve Spojených státech dokonce deska sesadila Lady Gagu a Bradleyho Coopera z čela přestižní hitparády Billboard 200 Chart! Hozier letos plánuje velkolepé světové turné.

Nicki Minaj zrušila další koncert kvůli technickým potížím
Americká rapperka musela zrušit druhé vystoupení během několika týdnů, tentokrát ve francouzském Bordeaux. Důvodem opět byly technické problémy a chyby v komunikaci mezi pořadatelem a zpěvačkou. Nicki Minaj se fanouškům omluvila na Instagramu a uvedla, že s vystoupením do poslední chvíle počítala a že jí to moc mrzí.

 

BTS chystají novou desku s názvem Map Of The Soul: Persona
Jihokorejská popová skupina BTS oznámila název a datum vydání nové desky! Album Map Of The Soul: Persona vyjde už 12. dubna a fanoušci budou moci slyšet písničky už během jarního turné. BTS letos chystají řadu velkolepých vystoupení po celé Evropě, mezi které patří například koncerty na londýnském stadionu Wembley či na pařížském Stade De France. Zpráva o nové desce určitě potěší evropské fanoušci žánru k-pop!

 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno