Youradio

Menu

Harry Styles nafotil titulku prestižního magazínu v dámských šatech

25. 11. 2020 · Barbora Koubová

Harry Styles nafotil velmi odvážné snímky do americké verze prestižního časopisu Vogue a vyvolal tím pořádný skandál. Na několika fotografiích je totiž oblečen do dámských šatů.

Přehrát Harry Styles

Oblíbený zpěvák se stal prvním mužem na obálce v 125leté historii tohoto módního časopisu. A jelikož je známo, že Harry je velmi milovník módy a nebojí se zkoušet nové styly, rozhodli se ho redaktoři Vogue obléct do dámských šatů. A právě to se řadě lidem nelíbí! Na Twitteru se objevilo hned několik kritických komentářů o tom, že Harry má jako muž oblečenou sukni či šaty a je zobrazen příliš zženštile. Obálku navíc komentovalo několik amerických aktivistů, především z řad republikánů, kteří tvrdí, že muži by takto být prezentováni rozhodně neměli.

Samotný zpěvák však v rozhovoru pro Vogue tvrdí, že v módě nezná hranice a se ženskými šaty rozhodně nemá problém. V módě se navíc inspiruje ikonickými zpěváky, jako jsou např. Elton John či David Bowie, kteří svými nápaditými kostýmy prosluli.

„Když někdy vyrazím do obchodu, koukám na dámské oblečení a přijde mi prostě skvělé. Je to stejné jako se vším, jakmile si v životě nastavíte překážky, omezujete jen sami sebe. Baví mě experimentovat s oblečením. Nikdy jsem příliš nepřemýšlel nad tím, jaký to má význam. Stalo se to přirozenou součástí mé tvorby,“ říká Harry.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno