Youradio

Menu

Eminem vydává singl Lucky You!

24. 9. 2018 · Ondřej Těšínský

Americký rapper Eminem vydává singl Lucky You, na kterém spolupracoval s rapperem Joynerem Lucasem, který je zejména pro svou flow a rytmus častou přirovnáván právě k Eminemovi.

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Co do textu jde o kontrast. Joyner rappuje o tom, jak nedostává žádné ceny i přestože se například jeho singl I‘m Not Racist vloni stal virálním hitem a Eminem je na druhou stranu přese všechny ceny a vysoký status na současné rapové scéně přehlížen.

Singl pochází z desátého studiového alba Kamikaze, které bylo bez jakéhokoliv oznámení vydáno 31. srpna 2018. Na albu se jako hosté podíleli například Joyner Lucas, Royce da 5‘9“, Jessie Reyez a Justin Vernon. Výkonnými producenti alba jsou Dr. Dre a Eminem (vystupující jako Slim Shady).

Celý cover desky znázorňuje výjev nárazu stíhačky North American F-86 Sabre, kterou pilotuje LT. Mathers III. Obal karikuje cover alba Licensed to III (1986) od skupiny Beastie Boys, které je pro Eminema dlouhá léta inspirací. Kamikaze následuje ne příliš úspěšné album Revival z předchozího roku, které bylo fanoušky i kritiky vesměs odmítnuto zejména pro svou lacinou popovost.

Kamikaze se oproti tomu navrací k alter egu Slim Shadyho, které je vybavené slovní frekvencí s kadencí samopalu, a na recenzentech Revivalu, Donaldovi Trumpovi nebo současném mumble rapu nenechává nit suchou.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno