Youradio

Menu

Eminem opět šokuje! Rapper vydává novou desku Music To Be Murdered By

17. 1. 2020 · James Cunningham

Americká rapová legenda překvapivě vydává novou desku Music To Be Murdered By! Na novém albu hostuje například Ed Sheeran, Anderson.Paak či zesnulý rapper Juice WRLD.

Přehrát Eminema

Eminem navazuje na úspěch předloňské desky Kamikaze ve velkém stylu. Ani tentokrát se autor hitu Lose Yourself příliš nezabýval promo kampaní, místo toho vydal svoje nové album bez jakéhokoliv oznámení a překvapil tím fanoušky i hudební kritiky.

Nová deska je více politická v porovnáví s minulými alby. V singlu Darkness se rapper například vyjadřuje proti zákonům týkajících se zbraní ve Spojených státech. Doprovázející hudební klip dokonce obsahuje záběry z děsivé masové střelby v Las Vegas, kdy v roce 2017 zemřelo víc než 50 lidí. Eminem následně vyzývá svoje fanoušky, aby pomohli změnit zákon týkající se zbraní v dalších volbách ve Spojených státech.

Kromě politického singlu Darkness se na desce vyskytují i skladby s Edem Sheeranem (Those Kinda Nights) či zesnulým rapperem Juice WRLDem (Godzilla). Velký rozruch mezi fanoušky způsobila skladba Unaccommodating, v níž Eminem rapuje: "Přemýšlím, že na zápase zařvu 'spusťte bomby', jako kdybych čekal na koncert Ariany Grande."

Fanoušci se do rappera následně pustili a označili ho za "irelevantního" či "ubohého". Rapper v minulosti žádal fanoušky, aby přispěli na veřejnou sbírku na pomoc obětem teroristického útoku před již zmíněným koncertem Ariany Grande v roce 2017. Ke kritice singlu Unaccommodating se ale rapová legenda zatím nevyjádřila.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno