Youradio

Menu

Emeli Sandé letos vydá novou desku Real Life!

15. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Multiplatinová zpěvačka a držitelka Řádu britského impéria Emeli Sandé přichází s novým albem Real Life, které vyjde 7. června. Cesta k nové desce byla pro Emily lemována mnohými pochybnostmi o sobě samé, které však vyústily v objevení svého skutečného já a její nejlepší verze.

Přehrát nový singl Sparrow

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Multiinstrumentalistka Emeli Sandé začínala jako písničkářka britské urban scény. Později prorazila jako vysoce oceňovaná textařka a skladatelka písní pro hvězdy hudebního průmyslu, jakými byly například Alicia Keys, Rihanna nebo Katy Perry. Následně vydala debutové sólové album Our Version of Events, které se stalo nejprodávanější deskou roku 2012. Druhé album Long Live the Angels se zase stalo se nejprodávanějším britským ženským počinem za rok 2016. Co do ocenění posbírala Sandé čtyři BRIT Awards a stala se členkou Řádu britského impéria za svůj přínos britské hudbě.

První singl z připravované desky jsme měli možnost uslyšet už koncem minulého měsíce. Pozitivně naladěný singl Sparrow pronikl do top 50 na singlové hitparádě ve Skotsku.
 

Poslechni si nový singl Sparrow

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno