Youradio

Menu

Elton John míří do kin jako Rocketman. Bude to trhák jako Bohemian Rhapsody?

30. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Dnes vstupuje do kin hudební film Rocketman. Snímek o tom, jak se malý brýlatý oplácaný kluk s divným jménem Reginald stal popovou hvězdou. A jak ho z té cesty málem smetly chlast a drogy. 

 

Přehrát Elton John - (I’m Gonna) Love Me Again (feat. Taron Egerton)

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Životní příběhy plné emocí lidi milují, obzvlášt, když jde o ty skutečné. A britský zpěvák Elton John takový má. Teď i na filmovém plátně.

Zopakuje nový hudební biják Rocketman úspěchy loňského kasaštyku Bohemian Rhapsody o fontmanu kapely Queen Freddiem Mercurym?

K filmu vychází také soundtrack, který obsahuje klasické Eltonovy hity v nových úpravách. Nazpíval je herec Taron Egerton, který Eltona Johna ve filmu Rocketman ztvárnil.

„Bylo důležité, aby skladby nazpíval Taron. Chtěl jsem jeho vlastní interpretaci sebe, skrze Bernieho texty a mojí hudbu. Nechtěl jsem, aby jenom hrál. Nechtěl jsem být Taronovým stínem, který by na něj neustále dohlížel. Nechal jsem jemu a producentovi volné ruce a z výsledku jsem nadšený,“ komentuje projekt Elton.

Producentem soundtracku je Giles Martin - syn slavného producenta George Martina, který dlouhodobě spolupracoval s The Beatles

„Na Eltonovi je nejlepší, že je opravdovým umělcem. Chce, aby lidé jeho dílo rozšiřovali – chce nové interpretace, které jsou pro něj osvěžující,“ komentuje práci Giles.

Elton John napsal se svým spřízněným textařem Bernie Taupinem také nový singl (I’m Gonna) Love Me Again, který nazpíval společně právě s hercem Taronem Egertonem.

Poslechni si singl Elton John - (I’m Gonna) Love Me Again (feat. Taron Egerton) 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno