Youradio

Menu

Ellie Goulding prozradila název nové desky! Bude na ní i spolupráce se zesnulým rapperem

28. 5. 2020 · James Cunningham

Britská zpěvačka Ellie Goulding představila fanouškům obrovskou novinku: připravované album nese název Brightest Blue! Deska je rozdělená ze dvou částí a bude na ní i společný singl s rapperem Juice WRLDem.

Přehrát Ellie Goulding

18 písní, 4 společné pecky s dalšími interprety, 2 části - takto vypadá připravovaná čtvrtá deska od popové hvězdy Ellie Goulding. První část ponese název Brightest Blue a bude se skládat z patnácti skladeb. ,,Tato část symbolizuje proces vyrůstání a dospívání do pozice ženy," uvádí třiatřicetiletá zpěvačka. A co ta druhá? Ta se jmenuje EG.0. a znázorní ,,odvážnou, sebevědomou stranu" osobnosti Ellie Goulding. Máme se tedy na co těšit.

Brightest Blue je první deskou, kterou Ellie Goulding vydá od roku 2015. Od té doby se toho v životě charismatické Angličanky změnilo mnoho. Loni se například vdala za obchodníka s uměním Caspara Joplinga. Změna přišla také po hudební stránce. Ellie se nyní nebojí spolupracovat s velkými jmény americké hudby jako například Diplo, Lauv a blackbear. Loni také vydala povedený singl Hate Me, na němž si talentovaná zpěvačka zazpívala po boku rappera Juice WRLDa. I tento singl se objeví na desce Brightest Blue.

Připravované dvojalbum od Ellie Goulding vyjde už 17. července. Těšíme se na pořádnou popovou nálož!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno