Youradio

Menu

Ed Sheeran ve svém novém singlu kritizuje falešný aspekt slávy

30. 6. 2019 · James Cunningham

Britský hudebník se v novém singlu opřel do slavných lidí, kteří se chovají falešně. Písnička Beautiful People, na níž hostuje i talentovaný zpěvák Khalid, je hlavním singlem z nové desky No. 6 Collaborations Project. Album vychází už 12. července.

Přehrát nový singl

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Nový singl Beautiful People popisuje, jak lidé díky slávě propadávají faleši a stávají se něčím, čím nejsou. Skladba je třetím a rovněž hlavním singlem z nové desky No. 6 Collaborations Project. Album navazuje na koncept staršího EP, které Ed Sheeran v minulosti vydal: co skladba, to jiný hostující interpret. Nový směr se vyplatil - první singl z nové desky: písnička I Don't Care, nedávno slavila sedmý týden v čele singlové hitparády ve Velké Británii. 

Edu Sheeranovi se během nahrávání nové desky trochu splnil sen. Angličan měl prý v minulosti v plánu složit desku plnou společných písní, ale z nějakého důvodu se k tomu nedostal. Nyní se Ed ovšem spojil s hrstkou svých nejoblíbenějších interpretů, mezi které patří například Eminem, 50 Cent, Stormzy, Cardi B či Bruno Mars, a zrodila se deska No. 6 Collaborations Project. Písničky na desce narážejí na některá aktuální témata, například píseň I Don't Care zmiňuje problémy s duševním zdravím a píseň South Of The Border se inspiruje migrací z Jižní Ameriky do Spojených států přes Mexiko. Bude zajímavé se dozvědět, jaký je celkový tón desky. Předchozí album ÷ bylo spíše pozitivně naladěné: změní Ed Sheeran svůj pohled tentokrát? Zatím se zdá, že tomu tak může být. 

Mrkněte na hudební klip k singlu Beautiful People níže.

James Cunningham

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno