Youradio

Menu

Ed Sheeran si dává delší pauzu od koncertování! Má k tomu krásný důvod

28. 8. 2019 · James Cunningham

Autor hitu Shape Of You si po ukončení svého rekordního turné Divide dává pauzu na osmnáct měsíců. Ed Sheeran na závěrečném koncertu v Ipswichi uvedl, že si musí odpočinout - zpěvák ale zároveň sdělil i jiný (a mnohem roztomilejší) důvod, proč si chce dát pauzu. 

Přehrát Eda Sheerana

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

8,9 milionu - tolik lístků prodal zpěvák Ed Sheeran na svém koncertním turné Divide. Populární zpěvák a hudební skladatel si díky tomuto turné vydělal víc peněz než Madonna, U2 či The Rolling Stones a potvrdil tak svůj status jednoho z nejlepších hudebníků v historii.

Po dvou letech plných koncertů má Ed Sheeran nyní pro svoje fanoušky ovšem smutnou zprávu - zpěvák si po posledním ukončeném koncertu v anglickém Ipswichi chce dát osmnáctiměsíční pauzu. Autor hitu Shape Of You během koncertu uvedl, že je unavený a musí si trochu oddychnout od neustálého cestování a stresu. Ed navíc potvrdil, že chce trávit víc času se svojí manželkou, Cherry Seaborn. Zpěvák si svojí lásku ze střední školy vzal loni v prosinci. Troufáme si říct, že pár asi na sebe neměl příliš času za tu dobu, co Ed hrál na koncertech po celém světě - nyní by se to mělo napravit!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno