Youradio

Menu

Ed Sheeran před pražskými koncerty oznamuje nový singl a album!

24. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Čeští fanoušci Eda Sheerana budou mít v červenci co oslavovat! Nejenže jejich hudební idol přijede do Prahy odehrát dva koncerty, ale dnes navíc oznámil, že ve stejném měsíci vydá nové album nazvané No.6 Collaborations Project.

Druhý singl z této desky, písničku Cross Me, si můžete poslechnout níže. 

Přehrát nový singl Cross Me

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

„Ještě předtím, než jsem v roce 2011 podepsal smlouvu, vyšlo mi EP s názvem No.5 Collaborations Project. Od té doby jsem vždycky chtěl udělat další pokračování. Následovníka No.6 jsem ale začal připravovat na mém laptopu až na loňském turné. Jsem velký fanoušek všech umělců, se kterými jsem na albu spolupracoval, a bylo to velká zábava,“ popsal vývoj desky Ed Sheeran.  

Anglický zpěvák zatím odhalil seznam skladeb novinkového alba a prozatím nezveřejnil všechny hosty. Potvrdil pouze Biebera, Chance the Rapper a PnB Rock. Jsme zvědaví na to, kdo si na desce s Sheeranem ještě zazpívá!

Ed Sheeran tedy zavítá do Prahy s novými i staršími hity v rámci evropského turné „Divide“ 2019. Atraktivitu pražských koncertů zvyšuje i fakt, že nejpopulárnější světový umělec vynechá okolní státy jako Polsko nebo Slovensko. Do České republiky se vrací několikanásobný vítěz cen Grammy po čtyřech letech po svojí beznadějně vyprodané tuzemské premiéře v Tipsport Areně.

Poslechni si nový singl Cross Me

 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno