Youradio

Menu

Dvě kola a bez diváků! Jak bude probíhat finále SuperStar?

15. 5. 2020 · Barbora Koubová

Jak budou probíhat živá kola soutěže SuperStar? Budou se moct kvůli pandemii koronaviru vůbec uskutečnit? Jedna z televizí, na které se show vysílá, nám konečně dala odpověď!

Přehrát SuperStar 2020

Do této doby si televize s vysíláním nemusela dělat starosti. Doposud vysílané díly byly totiž předtočené a soutěžící, štáb ani porota nemuseli řešit žádná bezpečnostní opatření. Situace kolem koronaviru však všechno změnila a soutěž se tak musí přizpůsobit vládním nařízením. A jelikož diváky zajímalo, jak to bude s živými přenosy, televize Markíza vydala tiskové prohlášení o budoucnosti soutěže.

„SuperStar bude mít tento ročník 2 finálová kola, která budou vysílána živě a během nichž budou o finalistech rozhodovat už diváci prostřednictvím SMS hlasování,“ oznámila slovenská Markíza a dodala, že finálová kola se budou vysílat bez diváků a štáb bude soutěžící natáčet pouze s rouškami. Při vystoupení však roušky nebudou nutné a nebude je nosit ani porota.

Vítěze letošního ročníku SuperStar budou diváci znát ještě před začátkem léta. Televize prý dělají všechno proto, aby natáčení proběhla bez komplikací.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno