Youradio

Menu

Dua Lipa posunula premiéru nové desky už na příští týden! Můžou za to obavy z koronaviru

24. 3. 2020 · James Cunningham

Britská zpěvačka Dua Lipa vydá svoji novou desku Future Nostalgia už příští týden v pondělí! Autorka hitu New Rules změnila datum premiéry kvůli koronaviru.

Přehrát Dua Lipu

Dua Lipa v dojemném videu na Instagramu oznámila, že nové album Future Nostalgia vyjde už 27. března. Zpěvačka v emotivním živém vysílání přiznala, že si nejprve nebyla vůbec jistá, zda je vhodné něco v této době vydat. Nakonec ale chtěla svým fanouškům udělat v této nelehké době radost. 

Několikanásobná držitelka ceny Grammy v minulosti přiznala, že se při skládání nové desky hodně inspirovala hip hopovým duem OutKast či popových hitů z minulého století. Zejména písničky Physical a Don't Start Now zatím melodicky trochu připomínají starší popové pecky. Uvidíme, co nabídne nový singl Break My Heart, jenž vyjde už ve středu 25. března!

Aktuální opatření kvůli koronaviru také ovlivnila letošní koncerty zpěvačky, které se měly původně uskutečnit v létě. Evropské turné Dua Lipy se odkládá na přelom ledna a února příštího roku. Do České republiky ale Dua Lipa bohužel ani podle aktuálních plánů nedorazí. 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno