Youradio

Menu

DONY X DAVEE přinášejí vintage klip k tanečnímu songu Svítání

30. 4. 2020 · Redakce

Dvojice Dony x Davee vydává po pilotním klipu Hollywood další videoklip z jejich nedávno vydané debutové desky. Tentokrát jde o video k tanečnímu tracku Svítání, které je celé laděné do nádechu vintage. Chtějí jím přinést fanouškům trochu příznivé energie do nelehkých časů.

Přehrát dvojici Donny x Davee

I tentokrát má klip pozitivní vibe. „Vydání jsme plánovali spíš na pozdní jaro nebo léto, ale kvůli situaci s Koronavirem klip vypouštíme teď, abychom trošku lidi povzbudili,“ vysvětluje Davee, vlastím jménem David Bisek, kterého si mohou diváci pamatovat z talentové soutěže Hlas Česko Slovenska.

O text skladby se postaral Marek Donát alias Dony, o hudbu pak, stejně jako na celém albu Hollywood, producent Abe z H16, který spolupracuje například s Majkem Spiritem. Natáčení probíhalo v Praze, hlavní role se ve videu vedle Donyho ujala jeho kamarádka a sousedka Kristýna.

„Na rozdíl od pilotního klipu Hollywood bylo natáčení Svítání trochu punk, už jenom tím, že se Dony vžil moc do role a při natáčení vypil dvě lahve vína. Příští ráno jsem mu musel některé situace vyprávět. Byla legrace!“  Směje se Davee při vzpomínce na natáčení.

Hudební klip si můžete pustit níže. Líbí se vám?

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno