Youradio

Menu

Debbi vydává nový singl Lighthouse! Rozsvítí i tvůj maják?

30. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Talentovaná zpěvačka Debbi vydává svůj první letošní singl Lighthouse! Optimistická, chytlavá písnička popisuje důležitost životních opor a bezpečí. Debbi tak navazuje na povedený loňský rok tím nejlepším možným stylem. 

Přehrát nový singl

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Skladba vznikla díky spolupráci mezi Debbi a hudebním producentem Hynkem Tomanem. Podle česko-německé zpěvačky se singl zrodil naprosto spontánně. „Hynek Toman napsal velmi optimistickou a chytlavou melodii, která mě okamžitě pohltila,“ vzpomíná Debbi, „,Lighthouse' neboli maják symbolizuje stabilitu, bezpečí a jistotu, že se vždy vrátíme k těm, kteří jsou pro nás důležití. Vyvolává ve mně pocit naděje a bezpečí,“ vysvětluje zpěvačka. 

Toman, jenž je zároveň kytaristou skupiny Support Lesbiens, si spolupráci s nadanou zpěvačkou také chválil. Budou spolu tito dva umělci spolupracovat i do budoucna? My doufáme, že ano! Debbi vydala svojí poslední desku v roce 2017 pod názvem Break - album bylo natolik povedené, že Debbi díky ní tehdy vyhrála Cenu Anděl v kategorii Sólová interpretka roku. Zpěvačka bude doufat, že se jí tento úspěch podaří zopakovat i s následující deskou. Pokud se bude držet té samé úrovni, jako nyní, tak je pravděpodobnost této události veliká.

 

Poslechni si singl

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno