Youradio

Menu

Další rána pro Katy Perry! Model zpěvačku žaluje za sexuální obtěžování

16. 8. 2019 · Barbora Koubová

Na Katy Perry se valí jeden problém za druhým. Poté, co soud rozhodl, že zpěvačka ukradla melodii pro svůj song Dark Horse, přišlo na řadu další obvinění. A tentokrát se jedná o sexuální obtěžování!

Přehrát Katy Perry

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Model Josh Kloss účinkoval v klipu Katy Perry Teenade Dream a nyní zpěvačku nečekaně obvinil z „nezákonného sexuálního jednání". Model tvrdí, že se k němu Katy chovala velmi neuctivě a na párty známého návrháře Johnnyho Wujeka mu před všemi lidmi stáhla kalhoty a spodní prádlo co nejvíce to šlo.

Kloss se o incidentu zmínil ve svém příspěvku na Instagramu, kde napsal, že Katy chtěla jeho penis ukázat svým gay přátelům a po celou dobu měla nevhodné poznámky. „Umíte si asi představit, jak trapně jsem se cítil,“ napsal model, který se rovněž na sociálních sítích rozepsal o natáčení klipu Teenage Dream a uvedl, že tato práce pro něj byla neuvěřitelně matoucí a snad doposud nejvíce urážející v jeho kariéře. Katy ho totiž při natáčení líbala až příliš vulgárně, a ačkoliv si na to později model stěžoval, právníci populární zpěvačky mu o tom zakázali mluvit pod výstrahou tučné pokuty.

Po svém kontroverzním prohlášení se Kloss stal na sociálních sítích terčem kritiky. Většina lidí totiž stojí za Katy Perry. K celé kauze se vyjádřil i samonný Johnny Wujek. „To je kec. Katy by něco takového nikdy neudělala. Všichni víme, že jsi jí byl posedlý ode dne, kdy jste spolu natáčeli videoklip,“ řekl.

Samotná zpěvačka ani její právní tým se doposud k celé záležitosti nevyjádřili. Uvidíme tedy, jakou dohru bude nakonec tato kauza mít.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno