Youradio

Menu

Coldplay vydávají nový emotivní singl Everyday Life! Co mu říkáte?

5. 11. 2019 · James Cunningham

Britská kapela Coldplay představuje novou skladbu ze svého dvojalba Everyday Life! Stejnojmenná titulní skladba melodicky připomíná starší tvorbu kapely. 

Přehrát nový singl Everyday Life

Jak název naznačuje, nová skladba Everyday Life popisuje úspěchy a problémy, s nimiž se lidé potýkají každým dnem. Kapela Coldplay v minulosti uvedla, že její nová deska bude hudebně jednodušší, než předchozí předchozí desky. Singl Everyday Life je určitě dobrým příkladem tohoto tvrzení: na písni slyšíme pouze zpěváka Chrise Martina (s drobnými doprovázejícími vokály od bubeníka Willa Championa) a piano, na němž charismatický Angličan hraje dokonale. Je to velký rozdíl oproti předchozích singlů Arabesque a Orphans, což je jenom dobře - hudební rozmanitost je totiž jedna z hlavních předností této kapely. 

Coldplay vydají svoji novou desku Everyday Life exkluzivním dvojkoncertem v Jordánsku už 22. listopadu. Je to téměř čtyři roky, co nám tato kapela představila novou desku a podle nových singlů se zdá, že se máme na co těšit. Nabídne nám tohle čtyřčlenné hudební uskupení ještě další ochutnávku z nové desky před premiérou? To se ještě uvidí. 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno