Youradio

Menu

Coldplay představují dva nové singly z připravované desky!

25. 10. 2019 · James Cunningham

Britská kapela Coldplay překvapila hudební svět! Čtyřčlenné hudební uskupení bez jakéhokoliv proma vydává dva nové singly z připravované desky. Líbí se vám?

Přehrát kapelu Coldplay

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Skladby Orphans a Arabesque pochází z desky Everyday Life, kterou kapela vydá už 22. listopadu. První skladba Orphans je rytmická, pozitivně naladěná pecka, jejíž hlavním tématem je přátelství a domov. Poslechněte si ji níže.

Přehrát Coldplay - Orphans

Druhá píseň, která nese název Arabesque, nemá příliš textu, ale naopak její melodie je melodičtější a víc funky, než předchozí skladba. Zpěvák Chris Martin si v ní dokonce zazpívá ve francouzštině, což u něj nebývá zvykem! Pusťte si Arabesque níže.

Přehrát Coldplay - Arabesque

Obě písničky produkoval The Dream Team a zatímco v Arabesque hostuje belgický zpěvák Stromae, v Orphans se k čtveřici přidal nigerijský hudebník Femi Kuti.

Kapela Coldplay oznámila premiéru nové desky Everyday Life netradičně. Nejprve se ve velkoměstech po celém světě začaly objevovat neznámé plakáty se členy kapely a s datem 22. listopadu 1919. Tehdy bylo některým fanouškům jasno, že Coldplay něco chystají.

Následně se v místních novinách v severním Walesu a v Exeteru, odkud pochází kytarista kapely Johnny Buckland a zpěvák Chris Martin, objevil obrovský nápis s tracklistem nové desky Everyday Life a oznámením, že deska vyjde už 22. listopadu. Everyday Life se bude skládat ze dvou částí: Sunrise a Sunset. Každá část obsahuje osm písniček.

Fanoušci si nové singly Orphans a Arabesque zatím na sociálních sítích nesmírně chválí. Snad se nové album dočká podobné odezvy!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno