Youradio

Menu

Členové kapely UDG v novém singlu přiznávají nevěru!

12. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Skupina UDG zveřejnila nový videoklip k písni Parfémy, kterou měli možnost už slyšet návštěvníci vyprodaných koncertů v rámci jarního turné. Přiznávají se tak UDG novým singlem po dvaceti letech veřejně k nevěrám? 

Přehrát nový singl

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Singl Parfémy je první vlaštovkou z nově připravované desky. Písně z ní budou mít možnost fanoušci slyšet na doposud největším koncertu kariéry UDG, a to v březnu 2020 ve Fóru Karlín. 

Text Parfémů je postaven na věčném rozporu, který zřejmě většinu mužů provází po celý život. Je jasné, že hudebníci, kteří vystupují každý den v jiném městě, mají tisíce fanynek, které se jim občas doslova nabízejí, a proto je těžké odolat. 

„Na jedné straně snaha a touha po věrnosti vlastní ženě, na druhé straně lákavá dobrodružství a inspirace, které nám přináší ženy potkávané,“ vysvětluje basák Pavel Vrzák.

Jak je v textu totiž zmíněno: „Kolik je měst, tolik je žen, co jsem miloval…To nespočítám… A když se vrátím, složím ten nejkrásnější rým a srdce svý zbavím konkubín…nebo také… ucítíš parfémy konkubín.“ Naštěstí všichni členové kapely mají chápavé přítelkyně či manželky, a ty to berou sportovně, alespoň na veřejnosti!

 

Poslechni si singl

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno