Youradio

Menu

Charli XCX vydává nový společný singl s kapelou HAIM!

30. 8. 2019 · James Cunningham

Britská zpěvačka Charli XCX připravila svým fanouškům další skvělou pecku! Singl Warm složila s pop rockovou kapelou HAIM a výsledkem je zábavná synth-popová skladba.

Přehrát nový singl Warm

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Premiéra nové desky Charli XCX se blíží a fanoušci se jí nemůžou dočkat! Zpěvačka a úspěšná textařka nyní vydává svůj pátý singl z připravovaného alba Charli - je to další povedená hudební spolupráce. Na písničce Warm hostuje úspěšná pop rocková kapela HAIM, která Charli XCX výborně doplňuje a dodává singlu velmi příjemné tempo. Melodie nové písničky připomíná soundtrack k populárnímu seriálu Stranger Things, v němž také vyniká hodně synthu.

Nové album zpěvačky Charli XCX vychází už 13. září. Britská hudebnice už fanouškům představila společné singly například s rapperkou Lizzo, Christine & The Queens či Sky Ferreirou - vypadá to, že se možná můžeme těšit na album plné společných singlů. Charli XCX vydala svoji poslední desku Sucker v roce 2014. Po delší pauze se tak vrací k nahrávání nového materiálu a snad i ke koncertování - doufejme, že ji v budoucnu budeme moci přivítat v České republice!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno