Youradio

Menu

Bývalá členka kapely Girls Aloud oznámila, že trpí rakovinou

26. 8. 2020 · James Cunningham

Britská zpěvačka Sarah Harding oznámila fanouškům smutnou zprávu. Osmatřicetiletá bývalá členka skupiny Girls Aloud trpí rakovinou prsu. Podle aktuálních testů se smrtelná nemoc dostala i do jiných částí těla.

Přehrát skupinu Girls Aloud

Rodačka z anglického města Ascot se o děsivou novinku podělila na Twitteru. Ačkoliv se její zdravotní stav momentálně zhoršil, Sarah se snaží držet hlavu vzhůru a situaci se snaží vnímat optimisticky. Zpěvačka a herečka ve svém tvrzení na Twitteru poděkovala zdravotníkům, kteří o ni pečují. 

Sarah Harding patřila ke klíčovým členkám populární popové skupiny Girls Aloud. Pětičlenné hudební uskupení mezi lety 2002 a 2012 vydalo hity jako Sound Of The Underground, Love Machine či The Promise. Po rozpadu skupiny se Sarah začala věnovat více filmovým a televizním rolím. V roce 2017 dokonce získala první místo v reality show Celebrity Big Brother. 

Osmatřicetiletou zpěvačku na sociálních sítích podpořilo několik hudebních hvězd, mezi které byly i bývalé kolegyně z Girls Aloud. Snad se Sarah brzy uzdraví!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno