Youradio

Menu

Britská kapela Franz Ferdinand chystá první singl od povedené loňské desky

29. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Franz Ferdinand na koncertě v Portugalsku představili nový, dosud nevydaný singl Black Tuesday! Kapela tak zřejmě letos připravuje svým fanouškům nové písničky - dočkají se takového úspěchu, jako jejich největší hit Take Me Out?

Přehrát Franz Ferdinand

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Pětičlenné hudební uskupení Franz Ferdinand překvapilo fanoušky v naprosto neuvěřitelném stylu! Kapela během svého vystoupení na North Music Festivalu zahrála dosud nevydanou písničku Black Tuesday. Je to první skladba, kterou Franz Ferdinand vydali od povedené loňské desky Always Ascending. Skotská kapela se připravuje na celoevropské turné, během kterého zavítá i do Hradce Králové na festival Rock For People. Poslechněte si nový singl Black Tuesday níže.

 

Franz Ferdinand slavili svůj první úspěch v roce 2004 díky singlům Darts Of Pleasure a Take Me Out. Od té doby vydalo pětičlenné uskupení ze Skotska celkem pět desek a získalo dvě ceny Brit Awards. Nyní se zdá, že kapela chystá další vlnu nových singlů a nebojí se jim fanouškům zahrát naživo během koncertu. Pokud tedy máte lístek na letošní koncert kapely Franz Ferdinand, máte se rozhodně na co těšit!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno