Youradio

Menu

Berenika Kohoutková vydává nový singl Cože. Pomůže po rozchodu i vám?

13. 1. 2020 · James Cunningham

Nadaná zpěvačka Berenika Kohoutová představuje další skvělou pecku ze své nové desky Holka roku! Písnička Cože popisuje nesmyslné důvody k rozchodu a inspiruje se citáty z projektu Terapie sdílením, od populárního dua Ester & Josefina. Má i tato pecka namířeno k pobodnému úspěchu jako hit Dělám stojky?

Přehrát Berenika Kohoutová - Cože

Jakmile Berenika začala Dělat stojky, dalo se předpokládat, v jakém stylu pojede dál. Deska Holka roku je plná humoru a chytlavých melodií, které posluchače rozhodně nenechají sedět v klidu na židli.

Singl Cože je toho přímým důkazem. Úderný beat se zpěvným textem doplňuje Kapitán Demo, Givi Kross a ProGram, kteří v písničce namluvili rozchodové hlášky vypůjčené z úžasně zábavného instagramového projektu Terapie sdílením od Ester & Josefiny.

„V některých hláškách se poznají moji bývalí partneři. Prozrazovat konkrétně nebudu, však oni se v tom ti, co se jich to týká, najdou. To je totiž ten nejlepší pocit zadostiučinění,“ komentuje Berenika.

Text napsala Berenika Kohoutová v době zásadního rozchodu, kdy se rozhodla místo brečení do polštáře dát dohromady text a obohatit ho o vztahové věty uměleckého projektu Ester Geislerové a Josefiny Bakošové.

„Jelikož si myslím, že sharing is caring, jsem ráda, že to můžu rozšířit do éteru a třeba tak někomu v těžké chvíli pomoct přestat plakat a začít se smát, protože v určitých chvílích jsme na tom všichni stejně...blbě,“ říká s úsměvem zpěvačka.

Hudební klip k singlu si můžete pustit níže. Jak se vám líbí? 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno