Youradio

Menu

Bára Poláková a Eva Samková si povodily kluky na Bali

23. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

(Ne)nafrněná zpěvačka a herečka a olympijská vítězka polečně natočily veselý videoklip k letní skladbě Poď si. 

Mrkni, jak jim to slušelo na surfu, na longboardu, na pláži, na koni, na houpačce, na józe, na motorce, v kabrioletu, v klubu, v moři, na poli, ve vodě, ve vzduchu i na souši.

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Skladba vychází jako pátý singl z loňského alba Barbory Polákové ZE.MĚ a snowboardistka Eva Samková v něm také zpívá.

Oblíbená česká zpěvačka a herečka Barbora Poláková hází do placu již pátý videoklip ke svému loňskému, vřele přijatému albu ZE.MĚ. Pětinásoná laureátka Cen Anděl se při jeho natáčení dala dohromady s o nic méně oblíbenou českou olympijskou vítězkou Evou Samkovou a společně natočily rozjetý a veselý klip k tepající funky skladbě Poď si, jemuž na - pro Polákové videa typické - originalitě přidává i exotické prostředí ostrovů Bali a Lombok. Aby toho nebylo málo, Samková kromě sportovního talentu prokázala i talent pěvecký a píseň společně s Polákovou také nově nazpívala! Poď si tak nyní vychází v nové verzi a mixu i jako speciální digitální singl. Na klip se podívejte zde: http://y2u.be/2vPeHf1ulKI

„Že je Eva talentovaná kromě jiných věcí i na zpěv, jsme zjistili až při natáčení videoklipu. Před tím jsme se neznaly, takže jsem netušila, že tak pěkně zpívá,“ vysvětluje Poláková.

Klip natočili Poláková se Samkovou společně s kameramanem Tomášem Moravcem během jednoho týdne na Bali a Lomboku.

„Pořád jsem měla pocit, že by se v tom klipu mělo surfovat. Já to dřív několikrát zkoušela, a zjistila jsem, že při tom nemyslím na nic jiného. Což je dost příjemné a osvobozující. Zároveň ta písnička má v sobě takovou trošku nehecující myšlenku ‚když ti něco nejde, je to jedno, hlavně, že tě to baví‘. A ukázalo se, že spojení s Evkou je úplně přesně to pravé, protože Eva umí všechny sporty, o kterých jsem já vždy jen snila. Tak jsem si to moc užívala,“ říká k výběru exotické destinace čerstvá držitelka Cen Anděl 2018 v kategoriích Videoklip roku a Sólová interpretka roku.

V dohledné době by se z její desky ZE.MĚ měly dočkat videoklipu ještě písně Kdyby a Na potom.

Na letošní podzim chystá Barbora Poláková turné, jehož pomyslným vrcholem bude 26. října  koncert v pražském Foru Karlín. Dorazí na hostovačku i Eva Samková?

Přehraj si song Poď si

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno