Youradio

Menu

Anne-Marie si po zrušeném vystoupení na festivalu pořádala vlastní koncert zdarma!

29. 7. 2019 · James Cunningham

Pořadatelé jihokorejského festivalu Holiday Land Festival náhle zrušili vystoupení zpěvačky Anne-Marie kvůli probémům s pódiem. Autorka hitu Ciao Adios se ale nevzdala a ten samý večer pořádala svůj vlastní koncert zdarma v útulném klubu. 

Přehrát Anne-Marie

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Britskou zpěvačku Anne-Marie jen tak zrušené vystoupení neodradí. Pouhých pár hodin předtím, než měla rodačka z Essexu vystupovat na festivalu Holiday Land Festival, jí pořadatelé zrušili vystoupení. Pódium prý nebylo bezpečné, a tak hrozil risk, že by se Anne-Marie mohla zranit. 

Zpěvačka se fanouškům následně omluvila na sociálních sítích a zdálo se, že v Jížní Koreji nezahraje vůbec - poté ale přišel zvrat. Anne-Marie následně na Twitteru prohlásila, že se jí podařilo pronajmout prostor v útulném seoulském klubu Rubik Lounge, a tak ji fanoušci budou moci ještě vidět hrát naživo v ten samý večer. Koncert začínal v půl dvanácté v noci místního času a vstup byl zcela zdarma!

Anne-Marie v Rubik Loungi zahrála několik ze svých nejznámějších hitů, jako například 2002, Ciao Adios, či Perfect To Me. Zpěvačka a její kapela neměly setlist, a tak často spoléhaly na prosby od publika a zahrály několik akustických verzí populárních písniček. Reakce publika byla ovšem neuvěřitelná - v jednu chvíli byla Anne-Marie dojatá až k slzám a několikrát fanouškům poděkovala za to, že si na ní udělali čas. Záběry ze spontánního koncertu v Seoulu nyní kolují sociálními sítěmi a Anne-Marie si díky tomuto vstřícnému gestu získala mnoho fanoušků po celém světě. Klobouk dolů!

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno