Youradio

Menu

Americká zpěvačka K.Flay v novém singlu kritizuje stav naší planety a životního prostředí

24. 9. 2019 · James Cunningham

Talentovaná zpěvačka K.Flay ve svém novém singlu Not In California kritizuje stav naší planety a postoj politiků vůči životnímu prostředí. Podle ní musíme dělat víc, abychom náš domov zachránili před kolapsem.

Přehrát nový singl

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

K.Flay, nebo-li Kristine Meredith Flaherty, vydala svoji debutovou desku pod názvem Life as a Dog už v roce 2014. Od té doby zažívá tato třiačtyřicetiletá zpěvačka samé úspěchy, včetně toho, že loni byla nominována na dvě ceny Grammy a zazpívala si na soundtracku k filmovému trháku Tomb Raider.  

Letos vydala K.Flay svoji třetí sólovou desku, která nese název Solutions. Singl Not In California je celkem čtvrtým singlem z této desky, ale jeho příběh je trochu zvláštnější, než ostatní skladby. Mladá zpěvačka totiž tento singl údajně složila poté, co navštívila kalifornskou pláž Stinson Beach. Tato pláž prý na K.Flay udělala obrovský dojem, protože byla téměř nedotčena okolním světěm. Singl Not In California tak popisuje moment, kdy K.Flay se z tohoto ráje vrátí zpět k realitě uvědomuje si množství problémů, které lidstvo v dnešní době čeká. 

Melodickou skladbu doprovází hodně povedený hudební klip, který ilustruje zpěvačky vzkaz o něco více. Mrkněte na něj níže.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno