Youradio

Menu

Amco přichází s písní nejen pro maturanty. Půlnoční je oslavou zážitků z plesů

13. 11. 2020 · Barbora Koubová

Pro většinu lidí je maturitní ples nezapomenutelným zážitkem. Večer plný tance, zábavy, probdělé noci a také půlnočního překvapení. Tomu všemu vzdává hold zpěvák Amco ve svém novém singlu Půlnoční, který společně s klipem vydal 8. listopadu.

Přehrát Amco

Naposledy jste zpěváka mohli slyšet v soundtracku filmu Smečka, který poběží v kinech, jakmile se otevřou. Amco nyní příchází se zbrusu novým hitem Půlnoční.

„Dlouho jsem si hrál s myšlenkou nahrát píseň napříč generacemi. Něco, u čeho se většina lidí usměje a vzpomene si na ten „svůj večer“.“ Říká Amco a dodává: „O maturitní večírek by neměl přijít žádný student. Nevím, jak to letos dopadne, ale pokud nebudou, bylo by super, kdyby ho měli třeba rok na to s budoucími maturanty, protože to ke střední zkrátka patří.“

O hudbu k singlu se Amcovi postaral teprve patnáctiletý americký producent JustDan Beats, text si jako vždy napsal zpěvák sám.

Amco sklízí úspěch i na oblibené aplikaci mladých Tik Toku, kde singl Půlnoční má už přes 10 000 videí od fanoušků, kteří tancují na úryvek odtajněného refrénu.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno