Youradio

Menu

ALESS o Rockstar, Podzemgangu, porovnávaní se Simou a spolupráci s Rytmusem

4. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Tentokrát náš RapAtelier (po minulém dílu se Sharlotou) navštívila slovenská interpretka Aless, která se věnuje rapu a zpěvu.

Veřejnosti se stala známou díky Egovu (Kontrafakt) projektu Podzemgang, ve kterém se objevilo několik mladých hudebních talentů. V té době z nich nejlépe odstartovala právě Aless.

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

V těchto dnech finalizuje své třetí album s názvem Druhá šanca, který se dostane na pulty obchodů v průběhu nejbližších týdnů.

V rozhovoru se věnujeme nejen novému albu, ale také známé kauze Rockstar, která se odehrála už před více než rokem. Aless tehdy vydala cover verzi skladby Rockstar od Post Malone a dočkala se obrovské kritiky za svou angličtinu i za vizuální stránku klipu. Videoklip ještě ten večer z Youtube smazala, lidé ho tam ale neustále nahrávali a ona jejich verze nahlašovala.

Tato kauza ji dost poznamenala a také narušila některé vztahy s jejími rapovými kolegy. Například i s Rytmusem, o kterém je v našem rozhovoru také řeč v rámci případné spolupráce, o které Aless snila ještě pár let zpátky.

Dotkli jsme se i ustavičného porovnávání s momentálně velmi úspěšnou raperkou Simou, která se s Aless objevila ve výše zmiňovaném projektu Podzemgang. 
A mimo jiné nám Aless prozradila odkud má svůj největší finanční příjem.

Kromě půlhodinového rozhovoru s Aless ti přinášíme i dva tracky v jejím LIVE provedení.
Představila nám novou skladbu Loyal, která se objeví na jejím novém albu, a také její známy hit Narodená pre výhru.

Přejeme příjemné sledování.
Rozhovor


Aless live track

 

 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno