Youradio

Menu

Adele zemřel otec. Jednu věc mu zpěvačka nikdy neodpustila

13. 5. 2021 · Barbora Koubová

Otec Adele Mark Evans zemřel ve věku 57 let na rakovinu tlustého střeva. Vztah slavné zpěvačky a vyléčeného alkoholika byl pak velmi složitý.

Přehrát Adele

Adele se nikdy netajila tím, že ke svému biologickému otci cítí skoro až nenávist. Zpěvačka mu totiž nikdy nedokázala odpustit, že opustil její matku a navíc to byl silný alkoholik, který pil i doma před svou rodinou. Adele pak tento rodinný problém naznačila i při děkovné řeči na cenách Grammy. „Děkuju svému manažerovi, nebýt jeho, žádný comeback by se nekonal. Jsi génius, provedl jsi to opravdu neuvěřitelně a já ti dlužím všechno, co mám. Miluju tě, jako bys byl můj otec. A já svého otce nemiluju… Takže to asi moc neznamená,“ řekla v roce 2017.

V minulosti se Mark Evans snažil vztah s dcerou narovnat. Sám přiznal, že Adele naprosto chápe a lituje toho, jak se ke své rodině zachoval. „Byl jsem mizerný táta. Denně jsem do sebe nalil dva litry vodky a sedm nebo osm půllitrů piva. Takhle jsem nasával tři roky. Jen bůh ví, jak se mi podařilo přežít,“ prozradil listu The Sun. Jestli si k němu ale zpěvačka našla před jeho smrtí cestu, zatím jasné není.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno