Youradio

Menu

Adam Mišík zachytil v novém singlu Démoni pocit, kdy se vztah změní v peklo

29. 3. 2019 · Ondřej Těšínský

Zpěvák v nové písni vsadil na současný popový zvuk a silně osobní výpověď.

Pustit singl Démoni

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Po velkém úspěchu předchozího singlu V Tobě, pokračuje Mišík ve spolupráci s dvojicí producentů Marcelem Procházkou a Ondřejem Fiedlerem. Ti patří v současnosti k nejvyhledávanějším jménům na české popové scéně. Také tentokrát dokázali přijít s aktuálním zvukem, který skvěle podtrhuje náladu a intezitu emocemi nabité písně.

Sám zpěvák má na vzniku skladby výrazný autorský podíl. „Celá píseň je inspirovaná toxickým vztahem, nemožností se posunout dál, i když víme, že by to bylo správné. Ústřední myšlenka vychází z mých osobních prožitků poslední doby. Nejlepší terapií je pro mě vždycky psaní, právě proto singl vznikl,“ přiznává Adam Mišík.

Podobně jako v případě předchozího kladně přijatého snímku k hitu V Tobě se rozhodl videoklip pojmout surově a realisticky. Oslovil proto mladého režiséra Petra Simona, s nímž spolupracoval už na klipu k tanečnímu songu Slowmo.

„Klip má odrážet surovost okamžiku, kdy se vztah ze sekundy na sekundu může změnit z nebe v peklo. Nechtěl jsem nic obrazově vyžehleného, cílem bylo jít vizuálem trochu proti proudou. Myslím, že režisérovi se to podařilo skvěle,“ pochvaluje si Adam. 

Poslechni si singl

Foto: Michaela Rosaňuková

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno