Youradio

Menu

Adam Mišík hudebně dospěl a vydává své první autorské album!

12. 12. 2019 · Barbora Koubová

Adam Mišík vydává v pořadí druhé album s názvem 2.0. Večer předtím proběhne release party, na které Adam představí několik skladeb se svojí kapelou naživo. Akce se uskuteční od 17 hodin na pražských Vinohradech v klubu Varšava.

Přehrát Adama Mišíka

Hlavním autorem všech deseti písní, které se na desce nachází, je sám Mišík. 2.0 je album s moderním zvukem, prvky popu, rocku, R&B i rapu. Na desce s Adamem spolupracovalo celkem šest producentských týmů. Adamovi dle jeho slov trvalo pět let, než se začal cítit komfortně se zvukem svých skladeb. „Nikdy mi nešlo o kvantitu, ale o to, abych přišel s něčím, co bude znít trochu jinak než všechno ostatní,“ přibližuje novou desku, na které může posluchač zaznamenat veškeré vlivy, které zpěváka provázely jeho dospíváním. „Chtěl jsem zkusit něco jinak a nejít po všem hned prvoplánově. A rozhodně jsem nechtěl, aby deska byla produkčně monotónní, a tak jsem se spojil se všemi producenty, kteří mě kdy zvukově inspirovali.“

Mezi producenty alba patří vycházející hvězda současné produkce Enthic, který stojí za třemi skladbami, včetně již vydaného hitu PROUD. Dále producenti Ondřej Fielder, který pravidelně spolupracuje například s Mirai, Lenny, Kryštof, Armin Effenberger, kteří produkovali každý po dvou písních a Marcell, ten má na svědomí skladby tři. V neposlední řadě se na produkci podílel rovněž Lukáš Chromek a slovenský producentský tým Littlebeat.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno