Youradio

Menu

Zpěvák kapely Metallica si zahraje ve filmu o vrahovi

19. 2. 2018 · Ondřej Těšínský

Zpěvák James Hetfield ztvární roli policisty v připravovaném thrilleru Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile. Postaví se tak po bok filmovým hvězdám jako Zac Efron, John Malkovich nebo Jim Parsons alias Sheldon z Teorie velkého třesku.

 

Přehrát Metalliku

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Film s dlouhým názvem začal americký režisér Joe Berlinger natáčet letos v lednu. Snímek popisuje skutečný případ třicetinásobného vraha Teda Bundyho z pohledu jeho přítelkyně Elizabeth Kloepferové.

Bundy je jedním z nejslavnějších monster v dějinách kriminalistiky. Jako vystudovaný psycholog byl mezi lidmi velmi oblíbený a ani jeho přítelkyně o ničem nevěděla. Po deseti letech výmluv se přiznal, že zavraždil nejméně 30 žen a rozřezal je. Doma měl sbírku lidských hlav.

Frontman Metalliky ve filmu hraje vážnou roli policisty.

Ve filmu se objeví i Sheldon z Teorie velkého třesku (Jim Parsons), který hraje žalobce. Samotného vraha hraje známý Zac Efron.

Režisér Joe Berlinger patří mezi fanoušky metalové legendy a v minulosti natočil i dokument Metallica: Some Kind of Monster a napsal vzpomínky na své zážitky s kapelou.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno