Youradio

Menu

Rybičky 48 zahrají v O2 areně! Složí rockovou maturitu?

29. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Kapela Rybičky 48 oznamuje nečekanou novinku: příští rok v listopadu zahraje velký koncert v pražské O2 areně. Skupina oslaví 18. výročí své existence rockovou maturitou.

Přehrát Rybičky 48

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

„Jelikož slavíme 18 let, napadlo nás propojit koncert se zkouškou z dospělosti. V O2 areně tak proběhne naše Rocková maturita. Věříme, že do lidí napereme takový energie, že nám tu zkoušku z dospělosti podepíšou za 1+ ,” říká frontman Kuba Ryba.

Rybičky 48 jsou známé svou pódiovou show plnou světel, ohňů a dalších pyro efektů tak, jak to vídáme u koncertů velkých zahraničních rockových hvězd. V podobném duchu se zřejmě ponese i koncert v O2 areně.

„Jsme o dva roky starší než O2 arena a když byla hala otevřena, ani jsme si nepomysleli, že bychom si zde mohli někdy zahrát. Pořád platí, že si hraním plníme naše sny. Vždycky se snažíme jít dál a s každým velkým koncertem představit novou větší a lepší show. O2 arenu bereme jako další obrovskou výzvu a další metu na cestě za našimi sny,“ dodává kytarista Petr Lebeda.

Skupina Rybičky 48 vznikla v roce 2002. Na svém kontě má sedm studiových alb a dvě DVD. Kapela odehrála více než 1 300 koncertů v České republice i zahraničí. V posledních letech jsou všechna turné této skupiny vyprodaná. Pokoří stejným způsobem i další metu v podobě největší české haly 28. listopadu 2020?

 

Poslechni si Rybičky 48

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno