Youradio

Menu

Nejočekávanější koncerty roku 2017: Přijedou Robbie Williams, Green Day nebo Depešáci

29. 12. 2016 · Ondřej Těšínský

Na jaké hudební hvězdy se můžeš letos těšit?
Podívej se na přehled nejzajímavějších show, které nás čekají!

Green Day vystoupí 22. ledna v Tipsport Aréně na pražském Výstavišti. Vedle starších hitů nabídne americká punk rocková kapela skladby z nové desky s názvem Revolution Radio.

José González a orchestr talentovaných hudebníků The String Theory se vydají na druhé společné evropské turné. Praha se dočká jejich společného vystoupení 27.ledna, kdy zahrají na podiu Fora Karlín.

Powerwolf zahrají 28. ledna taktéž v pražském Foru Karlín. Němečtí heavy metaloví vlci se pro společné evropské turné spojili s nizozemskou symhonic metalovou Epicou.

Ennio Morricone vystoupí 4. února v pražské O2 areně. Koncert italské ikony filmové hudby se uskuteční v rámci turné "60 Years of Music World Tour" a doprovázet ho bude Český národní symfonický orchestr. Mnohokrát oceňovaný Ennio Morricone tak po obdržení ceny Oskar za práci na filmu Quentina Tarantina Osm Hrozných naplánoval další turné.

Stahuj Youradio pro Android Stahuj Youradio pro iPhone a iPad

Lucky Chops zahrají 5. února v pražském klubu Roxy. Americká buskingová senzace si už jednou podmanila publikum v pražském Lucerna Music Baru. Povede se jim to i ve větším Roxy?

Apocalyptica vystoupí 11. a 12. února v Praze v aréně Forum Karlín a 19. února ve Zlíně v Kongresovém centru. Apocalyptica, která se proslavila spojením drsné metalové muziky s vážnou hudbou, vyjede na turné u příležitosti oslav 20. výročí od vydání jejich alba Plays Metallica By Four Cellos.

Alvaro Soler vystoupí 18. února ve Forum Karín. Španělský zpěvák a interpret obrovského hitu loňského léta Sofia zavítá poprvé do Prahy.

The 1975 zahrají 21. února v pražském Foru Karlín. Britská indie rocková kapela dorazí v rámci turné na podporu svého posledního alba s dlouhým názvem I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it.

Astronautalis rozhoupe 23. února pražský Lucerna Music Bar. Floridský rapper Astronautalis představí svou novou desku Cut The Body Loose a support mu budou dělat američtí Aby Wolf.

Paul Van Dyk zahraje 25. února v pražském SaSaZu. V březnu 2016 se nešťastnou náhodou zřítil z pódia na holandské akci Armina Van Buurena ASOT 750. Letěl šest a půl metru vzduchem a sanitka jej odvážela do nemocnice s poraněním mozku, dvakrát zlomenou a poraněnou částí páteře a spoustou podlitin a pohmožděnin. Nejhorší však bylo otevřené zranění na zadní části hlavy, které světoznámého DJe a tanečního mága Paula Van Dyka na tři měsíce upoutalo na lůžko a vozík. Kvůli poranění mozku se v podstatě znovu učil chodit a měl i obtíže s mluvením. Díky houževnatosti a bojovnosti se nakonec začal uzdravovat a vrací se i na koncertní pódia.

Stahuj Youradio pro Android Stahuj Youradio pro iPhone a iPad

Matoma vystoupí 28. února v Roxy. Norský producent a DJ roztančí pražský klub svým prosluněným tropical housem.

Lindsey Stirling vystoupí 28. února a 1. března v pražském Foru Karlín. Americká houslistka, tanečnice a skladatelka kombinuje hru na housle s energií nabitými choreografiemi. .

Band of Horses zahrají 2. března v Lucerna Music Baru. Americká indie rocková kapela představí i nejnovější album Why Are You OK.  

John Mayall, legendární britský bluesman, vystoupí 2. března v pražském divadle Archa v rámci svého turné Livin ́& Lovin ́The Blues 2017. Hudební kariéra nestora rockové scény 60. let trvá už více než 50 let.

John McLaughlin vystoupí v neděli 5. března v pražském Foru Karlín. Jeden z nejslavnějších světových kytaristů, skladatel a zakladatel hudebního stylu fusion, vystoupí s kapelou The 4th Dimension . John McLaughlin během své bohaté hudební kariéry nahrával například s Milesem Davisem, Carlosem Santanou, Waynem Shorterem, Chickem Coreou, Tony Williamsem, Stingem, Jeffem Beckem, Jimi Hendrixem, Al Di Meolou či Paco De Lucíou.

Amy MacDonald vystoupí 21. března v pražském Lucerna Music Baru. Devětadvacetiletá zpěvačka a kytaristka vydala dosud tři alba a celosvětově prodala přes pět milionů desek. Nyní chystá nové album Under Stars.

Macy Gray vystoupí 25. března v Sonocentru v Brně. Americká zpěvačka a herečka s oceňovaným, charakteristicky nakřáplým hlasem ve své tvorbě spojuje pop, rock, hiphop a soul.

Parkway Drive zahrají 29. března v pražském Foru Karlín. Australská metal-coreová kapela přijede zahrát českému publiku s dosud největší produkcí a halovou show bohatou na světla i pyro efekty. Hostem budou Asking Alexandria.

Stahuj Youradio pro Android Stahuj Youradio pro iPhone a iPad

Korn představí své nové album 30. března v pražském Foru Karlín. Spolu s metalovou legendou dorazí do Prahy i hosté Heaven Shall Burn a Hellyeah.

Dave Matthews a Tim Reynolds, oba z Dave Matthews Bandu, se představí během akustického koncertu 2. dubna v pražském Foru Karlín.

Maksim Mrvica zahraje 8. dubna v divadle Hybernia. Chorvatský klavírní virtuos navštívil Českou republiku již několikrát a pokaždé se setkal s velmi vřelým přijetím publika. 

Cigarettes After Sex zahrají svůj ambientní pop 8. dubna v brněnské Flédě a 10. dubna v pražském klubu Roxy.

Circa Waves vystoupí 22. dubna 2017 v pražském Rock Café. Britská indie rocková kapela si letost odbude českou koncertní premiéru. 

André Rieu vystoupí 12. května v pražské O2 areně. Nizozemský houslista se vrací do Česka po koncertech v Argentině, Austrálii, na Novém Zélandu, ve Velké Británii a v Německu.

Kiss zahrají 20. května na brněnském výstavišti. Americká kapela označovaná za legendu světového glam rocku od svého vzniku v roce 1973 prodala více než 100 milionů alb.

Deep Purple vystoupí 22. května 2017 v pražské O2 areně. Jedna z nejzásadnějších britských rockových kapel, která byla letos uvedena do Rokenrolové síně slávy, podpoří v rámci turné inFinite Long Goodbye Tour svoji novou nahrávku inFinite, která vyjde na začátku roku 2017.

Depeche Mode vystoupí 24. května na fotbalovém stadionu Eden v Praze. Začátkem roku 2017 vydají Depešáci nové album Spirit.

Stahuj Youradio pro Android Stahuj Youradio pro iPhone a iPad

Rammstein vystoupí 28. a 29. května na fotbalovém stadiónu v pražském Edenu. Němečtí rockeři to v hlaním městě Česka koncem května rozpálí hned dvakrát za sebou.

The Beach Boys v čele s frontmanem a jedním ze zakládajících členů Mikem Lovem zahrají 10. června v pražském Kongresovém centru.Jedna z nejzásadnějších kapel historie populární hudby se do Česka vrací po 50 letech. Fanoušci se mohou těšit na hity jako Fun Fun Fun, Surfin‘ USA, Full House, Good Vibration a další.

Linkin Park vystoupí 11. června jako headliner Aerodrome festivalu v pražských Letňanech. 

System of a Down vystoupí 12. června 2017 v pražské O2 areně. Americká rocková skupina prodala přes 13 milionů alb.

Sting vystoupí coby headliner letošního festivalu Metronome, který proběhne 23.-24. června na pražském výstavišti Holešovice.

Guns n’ Roses se objeví 4. července na letišti v pražských Letňanech. Legendární americká rocková kapela se představí v rámci turné Not In This Lifetime Tour, které zahrnuje koncerty na více než 30 stadionech v Evropě a Severní Americe.

Evanescence budou jednou z hvězd letošního Rock for People 4.-6. července v Hradci Králové.

ZZ Top vystoupí 19. července 2017 v Plzni. Texaská skupina je proslulá energickou říznou hudbou a úctyhodnými vousy. Koncert v Home Monitoring Aréně bude zastávkou jejich turné The Tonnage Tour. Kapela, pro jejíž styl hudby se vžil název jižanský rock, hraje od svého vzniku v roce 1969 ve stejném složení.

JamiroquaiImagine Dragons nebo Norah Jones budou hvězdami Colours of Ostrava o víkendu 19.-22- července. Další jména určitě přibudou.

Status Quo budou hlavní hvězdou festivalu Benátská 27.-30. července v Liberci. Britští rockeři zahrají to nejlepší ze své rockové tvorby 70. a 80. let.

Robbie Williams vystoupí 19. srpna příštího roku na letišti v pražských Letňanech. Předkapelu budou jednomu z nejúspěšnějších světových popových zpěváků i v Praze dělat legendární Erasure, kteří se proslavily diskotékovými hity v 80. a 90. letech.

James Newton Howard vystoupí 19. listopadu v Kongresovém centru Praha. Autor hudby k snímkům Já legenda, Hunger Games, Temný rytíř, Šestý smysl, Pretty Woman, Vodní svět, King Kong, Collateral, Znamení nebo Peter Pan a další vystoupí společně  s Českým národním symfonickým orchestrem. 

A bude toho samozřejmě mnohem, mnohem víc!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno