Youradio

Menu

Máš hlad po nové muzice? Dej si singl Hunger od Florence & The Machine!

23. 5. 2018 · Ondřej Těšínský

Éterická zpěvačka Florence se svou indierockovou kapelou The Machine vydává singl Hunger, který pochází z připravovaného alba High As Hope, které vyjde 29. června...

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Hunger propojuje pro Florence & The Machine tolik typický syrově upřímný text, indierockový rytmus, snivé pozadí a naléhavý vokál. Singl odhaluje díry v naší psyché, které se snažíme naplnit láskou a nenávistí, obsesí a závislostí, ale nikdy skrze ně sami sebe neuspokojíme.

„Hunger je o cestách, kterými se snažíme najít lásku ve věcech, ve kterých zřejmě není a nemůže být. Jenže právě díky těmto pokusům se občas cítíme méně osamělí a izolovaní,” přibližuje skladbu Florence.

Florence & The Machine od počátku své existence v roce 2007 obdrželi řadu uznání napříč vlivnými médii a získali BRIT Award v kategorii Critics Choice. Hudba kapely je proslulá dramatickou a ekcentrickou produkcí a zejména vokály Florence Welch.

Kapela debutovala albem Lungs, které se drželo celých pět týdnů na druhém místě UK Albums Chart a v hitparádových žebříčcích se udrželo 65 po sobě jdoucích týdnů, čímž se stalo jedním z nejprodávanějších alb v Británii a zařadilo se mezi 40 úspěšných hudebních alb.

Nadcházející alba byla v Británii obdobně úspěšná a deska How Big, How Blue, How Beautiful se suverénně umístila na první příčce amerického Billboard 200, což se před tím žádné podobné britské kapele nepodařilo. V roce 2015 se kapela stala headlinerem festivalu Glastonbury, čímž se Florence stala první ženskou headlinerkou tohoto století.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno