Youradio

Menu

Kdo bude v porotě letošní SuperStar?

12. 1. 2018 · Ondřej Těšínský

TV Nova odtajnila jména čtyř hudebníků, kteří se stanou tvářemi nejnovějšího ročníku talentové soutěže. O koho se jedná?

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Letošní ročník světoznámé pěvecké soutěže už nebude mít v názvu "Česko Slovenská". Bude se ale vysílat současně  u nás i našich východních "bratrů" a z Česka i Slovenska budou jak soutěžící, tak porotci.

První jméno asi nikoho nepřekvapí. Bude jím Paľo Habera - slovenský zpěvák a frontman skupiny Team. „SuperStar je matkou všech talentových soutěží a já jsem rád, že jsem od samého začátku její součástí. Tato soutěž má totiž smysl a mě baví být její součástí,“ prozradil Pavol Habera, který do poroty SuperStar, ať už Slovenské nebo Česko Slovenské, usedá už po osmé.

Slovenskou stranu bude dále reprezentovat Katarína Knechtová - zpěvačka a někdejší členka skupin Peha a IMT Smile. „Nechci lidem ubližovat, ale naopak chci, aby se o sobě něco nového dozvěděli a třeba se podívali na svoje zpívání z trochu jiného úhlu,“ říká.

Dalším porotcem bude... Ben Cristovao. Zpěvák, který prorazil v roce 2009 právě díky účasti v SuperStar. Tenkrát skončil na sedmém místě, ale díky tvrdé práci (a trochu i exotickému vzhledu) sklízí úspěchy hlavně u fanynek najen na svých koncertech, ale i na sociálních sítích. „Je to obrovská zodpovědnost, protože můžete hodně ovlivnit, jak se bude dál vyvíjet něčí život,“ říká.

Čtvrtým do party bude Matěj Ruppert - zpěvák české funky kapely Monkey Business, showman a veselý chlapík :) "Moc se těším, protože jsem poměrně dost aktivní divák SuperStar,“ komentuje svuji účast v pořadu Matěj.

Kdy letošní ročník SuperStar přesně startuje, televize zatím tají. Letošní jaro ale každopádně bude plné zpěvu, a to nejen ptačího ;-)    

Foto: TV Nova

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno