Youradio

Menu

Kapela Hodiny nestojí v koutě. Má nový singl!

17. 7. 2018 · Ondřej Těšínský

Jsou hodiny, které se neopožďují ani nepředbíhají. Jdou přesně a pěkně v rytmu. Jsou to Hodiny s velkým H a rozhodně nestojí v koutě. Jsou to hrací Hodiny a mají nový singl! 

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Čtveřici pražských muzikantů Tomáši Sehnalovi, Danielu Hlaváčovi, Josefu Sýbkovi a Matěji Verlovi to ladí od roku 2015. Hodiny se nově dělí na čtvrtHodiny a čas každé písně odpočítává celkem osm chlapských „ručiček“.

Hodiny zatím rozhodně neztrácely čas. Hned první singl Stmívání sklidil na české poměry velký úspěch a rychle ho stíhaly dvě rádiově úspěšné písně, Jízdní řád a Ze dna

Týdny, dny a Hodiny ubíhaly a v roce 2017 si je na své dva strahovské koncerty pozvala kapela Kryštof. Ve stejném roce vydala kapela své aktuální EP S tebou. 

Po půlroce nadešel čas a poprockové Hodiny jdou posluchačům naproti singlem Nebudu v koutě stát. Kdo by taky chtěl!

„Píseň napsal sám život, stačilo jen najít správná slova, noty a akordy. Členové kapely už nejsou žádní zajíci a mají něco odžito stejně jako jejich známí a přátelé. Jenže ne vždycky je to tak, jak se zdá navenek. Zatímco si myslíte, že lidé okolo vás žijí životy podle svých představ, ve skutečnosti se možná plácají v síti neproměněných šancí, nevyplněných snů a strachu zkusit něco, co dřív tak moc chtěli,“ popsal vznik nového songu leader kapely Tomáš Sehnal.

Song je pobídkou pro všechny, kterým běží čas a nemůžou se rozhodnout, jak s ním naložit. O tom, že nikdy není pozdě, vždycky je důvod to zkusit a netrápit se tím, co bylo. 

Jak na to? Uslyšíte v nové písni, ale aspoň malá ochutnávka: Nebudu v koutě stát, když za dveřma je svět. Chci psát svůj jízdní řád, osudu koukat do karet...

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno