Youradio

Menu

Ed Sheeran přidává v Praze další koncert. O jeho vstupenky je rekordní zájem

27. 9. 2018 · Ondřej Těšínský

Jen pár hodin po spuštění prodeje vstupenek na první ohlášený termín pražského koncertu Eda Sheerena, 7. 7. 2019, je jasné, že zájem fanoušků nepokryje ani kapacita letiště v Letňanech. Organizátoři proto rychle reagují na vzniklý zájem a přidávají další koncert.

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 Druhý koncert proběhne v pondělí 8. 7. 2019 taktéž na letišti v Praze v Letňanech.

V současné době pravděpodobně není na světě prodávanější umělec než Ed Sheeran. Čerstvý držitel Řádu britského impéria, čtyřnásobný držitel Grammy a pětinásobný vítěz BRIT Awards, jehož živé koncerty patří celosvětově mezi nejžádanější akce.

Ed Sheeran do Prahy zavítá v rámci evropského turné „Divide“ 2019. Atraktivitu pražského koncertu jistě zvyšuje i fakt, že nejpopulárnější světový umělec vynechá okolní státy jako Polsko nebo Slovensko. Do České republiky se umělec vrací po čtyřech letech po svojí beznadějně vyprodané tuzemské premiéře v Tipsport Areně. 

Ed Sheeran v loňském roce vydal svoje třetí studiové album „÷“ (Divide), které získalo ocenění Grammy, a dosud se jej prodalo více než 15,5 milionů kopií. Od té doby dominoval všem světovým hudebním žebříčkům. Album „÷“ přineslo světové singly jako Shape of You (třetí nejprodávanější singl všech dob ve Velké Británii), Castle on Hill, Galway Girl, Perfect nebo Happier a patří tak po předchozích albech „+“ (Plus, 2011) a „x“ (Multiply, 2014) k dalším průlomovým deskám světové hudební historie.

Na konci roku 2017 obdržel Ed Sheeran Řád britského impéria za své aktivity v oblasti hudby a charity, toto ocenění se tak řadí k dalším, které během své kariéry získal, včetně 4x Grammy, 4x Ivor Novello, 5x BRIT Awards, 6x Billboard Awards a mnoha dalších.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno