Youradio

Menu

Chinaski představují novou sestavu! Mrkni na nové členy!

4. 1. 2018 · Ondřej Těšínský

Po nečekaném listopadovém oznámení, že skupinu Chinaski opouštějí čtyři členové, je tu s novým rokem i nová sestava kapely. 

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Zpěváka Michala Malátného a kytaristu Františka Táborského doplňují muzikanti, kteří dosud hráli v jiných známých kapelách.

Za bicí místo Oty Petřiny alias Marpa usedne Lukáš Pavlík, který dosud koncertoval s Čechomorem, Ewou Farnou nebo Kamilem Střihavkou.

Na baskytaru bude hrát místo Ondřeje Škocha Slovák Tomi Okres, který dosud hrál po boku Lukáše Adamce, Richarda Müllera, IMT Smile nebo Kataríny Knechtové. 

Místo saxofonu (na nějž hrál Štěpán škoch) a trubky (na níž hrál Petr Kužvart) budou teď mít Chinaski v nástrojovém portfoliu klávesy, které bude obsluhovat dlouholetý kapelník kapely Ewy Farne - Jan Steinsdörfer. Toho fanoušci Chinaski znají z jejich podzimních halových koncertů.

Na jaře Chinaski v nové sestavě vyrazí na klubové turné 2018. V plánu jsou zatím koncerty v Krnově, Sušici, Karlových Varech, Plzni, Prostějově, Herálci a Jičíně.

„Na koncerty se moc těšíme. Noví spoluhráči jsou hudebníci, se kterými jsme si v průběhu posledních let padli do oka a do ucha. A protože to bereme jako začátek naší další etapy, začneme turné na jaře v klubech, stejně jako to bylo v době našich začátků,“ říká Malátný.

V létě pak "noví" Chinaski zahrají na mnoha festivalech. Na osmi z nich vystoupí i s velkou výpravnou show, kterou mohli vidět návštěvníci podzimního halového turné.

Chinaski 2018: zleva Tomi Okres, František Táborský, Michal Malátný, Jan Steinsdörfer a Lukáš Pavlík. 

Zdroj: Novinky.cz
Foto: BrainZone

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno