Youradio

Menu

Black Eyed Peas mají nový singl. Poslouchej!

10. 1. 2018 · Ondřej Těšínský

Americké superhvězdy Black Eyed Peas se vrací s novým singlem Street Livin‘. Spolupracovali také na komiksu a vývoji mobilní aplikace.

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Nový song Street Livin‘ se dotýká důležitých témat komunity lidí barevné pleti, jako je policejní brutalita, držení zbraní, násilí a imigrace.

Song byl inspirován novelou z dílny Marvel Comics Masters of the Sun: The Zombie Chronicles, která se vypořádává s výše uvedenými tématy 80. let, které jsou aktuální i dnes.

Black Eyed Peas se novým singlem vrací ke svým začátkům v devadesátých letech, kdy byli čistě hip-hopovým uskupením bez Fergie a svým zvukem připomínali A Tribe Called Quest.
 
Uskupení rovněž ve spolupráci s Marvelem vytvořilo komiks Masters of the Sun – The Zombie Chronicles, který spojuje gangy z L.A., breakdance a egyptologii a vypráví příběh hip-hopové skupiny, která musí porazit starověkého mimozemského boha, který proměňuje drogové dealery a gangstery v zombie.

Na motivy novely byla vytvořena i aplikace s virtuální realitou, ve které hlasově účinkují například Ice T nebo Queen Latifah.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno