Youradio

Menu

 
Datum narození 7. 6. 1958
Věk 61 let
Místo narození Minnesota, USA
 
Žánr Pop, Funky
Přehrát náladu "Prince"
Nej skladba "1999"

Diskografie

Podobní interpreti

Album 1999 (Super Deluxe Edition)

1999 (Super Deluxe Edition)

Rok vydání: 2019 Songů: 36
 
Album 1999 (Remastered)

1999 (Remastered)

Rok vydání: 2019 Songů: 11
 
 
Album Don't Let Him Fool Ya

Don't Let Him Fool Ya

Rok vydání: 2019 Songů: 1
 
Album Holly Rock (Edit)

Holly Rock (Edit)

Rok vydání: 2019 Songů: 1
 
Album Mary Don't You Weep

Mary Don't You Weep

Rok vydání: 2018 Songů: 1
 
Album Nothing Compares 2 U

Nothing Compares 2 U

Rok vydání: 2018 Songů: 1
 
Album Purple Rain Deluxe (Expanded Edition)

Purple Rain Deluxe (Expanded Edition)

Rok vydání: 2017 Songů: 10
 
Album Electric Intercourse (Studio Version)

Electric Intercourse (Studio Version)

Rok vydání: 2017 Songů: 1
 
Album Plectrum Electrum

Plectrum Electrum

Rok vydání: 2014 Songů: 11
 
Album Art Official Age

Art Official Age

Rok vydání: 2014 Songů: 13
 
 
Album A Tribute to Joni Mitchell

A Tribute to Joni Mitchell

Rok vydání: 2007 Songů: 1
 
Album 3121

3121

Rok vydání: 2007 Songů: 12
 
Album Planet Earth

Planet Earth

Rok vydání: 2007 Songů: 10
 
Album Ultimate: Prince

Ultimate: Prince

Rok vydání: 2006 Songů: 1
 
Album Happy Feet

Happy Feet

Rok vydání: 2006 Songů: 1
 
Album Musicology

Musicology

Rok vydání: 2004 Songů: 12
 
Album The Vault - Old Friends 4 Sale

The Vault - Old Friends 4 Sale

Rok vydání: 1999 Songů: 10
 
Album The Gold Experience

The Gold Experience

Rok vydání: 1996 Songů: 1
 
Album Come

Come

Rok vydání: 1994 Songů: 10
 
Album 4Ever

4Ever

Rok vydání: 1992 Songů: 4
 
Album Parade

Parade

Rok vydání: 1992 Songů: 1
 
Album Love Symbol

Love Symbol

Rok vydání: 1992 Songů: 1
 
Album Diamonds And Pearls

Diamonds And Pearls

Rok vydání: 1991 Songů: 2
 
Album Music From Graffiti Bridge

Music From Graffiti Bridge

Rok vydání: 1990 Songů: 12
 
Album Batman

Batman

Rok vydání: 1989 Songů: 9
 
 
Album Lovesexy

Lovesexy

Rok vydání: 1988 Songů: 2
 
Album The Hits/The B-Sides

The Hits/The B-Sides

Rok vydání: 1987 Songů: 24
 
Album Sign 'O' The Times

Sign 'O' The Times

Rok vydání: 1987 Songů: 13
 
 
Album Around The World In A Day

Around The World In A Day

Rok vydání: 1985 Songů: 8
 
Album I Would Die 4 U

I Would Die 4 U

Rok vydání: 1984 Songů: 3
 
Album Purple Rain

Purple Rain

Rok vydání: 1984 Songů: 7
 
Album 1999

1999

Rok vydání: 1982 Songů: 8
 
Album Controversy

Controversy

Rok vydání: 1981 Songů: 7
 
Album Ultimate

Ultimate

Rok vydání: 1980 Songů: 9
 
Album Dirty Mind

Dirty Mind

Rok vydání: 1980 Songů: 9
 
 
Album Prince

Prince

Rok vydání: 1979 Songů: 9
 
Album The Very Best Of Prince

The Very Best Of Prince

Rok vydání: 1979 Songů: 7
 
 
Album For You

For You

Rok vydání: 1978 Songů: 9
 
 
 

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno