Youradio

Menu

 
Datum narození 11. 4. 1986
Věk 35 let
Místo narození Liberec, Česká republika
Web umělce www.lipo-bpm.cz
 
Žánr Rap, Hip Hop
Přehrát náladu "Lipo"
Nej skladba "Svoboda (feat. Marcell)"

Lipo je zakládající člen kapely BPM (Básníci před mikrofonem), která vznikla v roce 2006 poté, co Lipo spojil síly s Pauliem.

Diskografie

Podobní interpreti

Album Top20.cz 2018/2

Top20.cz 2018/2

Rok vydání: 2018 Songů: 1
 
Album Top20.cz 2017

Top20.cz 2017

Rok vydání: 2017 Songů: 1
 
Album Lyrika

Lyrika

Rok vydání: 2016 Songů: 12
 
Album O dusi

O dusi

Rok vydání: 2014 Songů: 8
 
Album Do města přišla zima - Single

Do města přišla zima - Single

Rok vydání: 2013 Songů: 1
 
Album O duši

O duši

Rok vydání: 2013 Songů: 11
 
Album Víc než hudba

Víc než hudba

Rok vydání: 2012 Songů: 13
 
 
 

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno