Youradio

Menu

Hlasujte v anketě Podcast roku a vyhrajte nové telefony Huawei Y6p a Y5p se stylovým designem a pořádným výkonem

8. 6. 2020 · Redakce

Už jen do pondělí 8. června můžete hlasovat pro svůj nejoblíbenější audio pořad na webu Podcastroku.cz. Pro podcastery i posluchače, kteří pošlou svůj hlas, jsou připraveny mikrofony, reproduktory, mobilní telefony Huawei. 

Chytré telefony, které věnoval partner ankety Huawei potěší hlavně ty, kteří oceňují extrémní výdrž a pořádný výkon. Smartphony Y jsou prostě přístroje do nepohody.

Baterie s výdrží 2 dny

Po stránce výdrže se telefon Huawei Y6p nemá za co stydět. Jeho akumulátor s kapacitou 5000 mAh zvládne v pohodě až 32 hodin přehrávání videa nebo až 20 hodin surfování na webu přes LTE. S posledními 5 procenty baterie dokáže vydržet v provozu až dalších 12 hodin. Nemusíte se tedy starat, že s modelem Y6p by vám na cestách došla baterka.

Inovativní velké úložiště a osmijádrový procesor

Modelu Y6p k bezproblémovému chodu pomáhá rychlá operační paměť 3 GB. Všechna data je možné ukládat na interní paměť o velikosti 64 GB, kterou je možné rozšířit microSD kartou s kapacitou až 512 GB. Oba nové smartphony dostaly do vínku osmijádrový procesor.

Sázka na trojitý zadní fotoaparát

Za příznivou cenu získáte skvěle vybavený chytrý telefon s trojitým fotoaparátem. Na zadní straně telefonu Huawei Y6p se v horním rohu nachází velká kamerová část. Její součástí je 13Mpx hlavní snímač se světelností f/1.8. Hned v závěsu je 5Mpx širokoúhlý objektiv a nakonec nesmí chybět ani 2Mpx čočka pro zachycení hloubky ostrosti. Zejména širokoúhlé snímky vám učarují. Rostoucí popularitu videohovorů vám zajistí telefon Huawei Y6p pomocí 8Mpx čelní kamerky. 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno