Youradio

Menu

Nominace na letošní ceny MTV VMAs ovládly Ariana Grande, Megan Thee Stallion a Lady Gaga

31. 7. 2020 · James Cunningham

Společnost MTV zveřejnila nominace na letošní hudební ceny MTV Video Music Awards. Hudební večírek se navzdory koronaviru uskuteční v New Yorku už 30. srpna. 

Přehrát playlist Pop novinky

Udělování cen MTV VMAs patří k nejpopulárnějším hudebním večírkům na světě. Letošní nominace na tuto prestižní akci ve světě showbyznysu ovládly zpěvačky Ariana Grande, Lady Gaga a Megan Thee Stallion. Společný singl od Ariany Grande a Lady Gagy s názvem Rain On Me byl nominován v kategorii Skladba roku, Společný singl roku, Videoklip roku a tří dalších. Texaská rapperka Megan Thee Stallion naopak zabodovala především díky svému hitu Savage, který byl nominován v kategorii Hip-hopová skladba roku a Skladba roku. Čtyřiadvacetiletá hvězda také získala nominaci v kategorii Umělec roku.

Největším překvapením na seznamu nominovaných byla britská zpěvačka Dua Lipa. Navzdory své nesmírně vydařené desce Future Nostalgia si tato talentovaná zpěvačka odnesla pouze jednu nominaci. V hlavních kategoriích navíc vyšla autorka hitu New Rules naprázdno. 

Městské úřady v New Yorku potvrdily, že navzdory opatřením proti šíření koronaviru se udělování cen MTV VMAs nakonec uskuteční. Na letošní akci ovšem nejspíš bude chybět živé obecenstvo. Ceny MTV VMAs 2020 se od předchozích ročníků budou také lišit v počtu kategorií. Přibudou totiž kategorie Nejlepší vystoupení v karanténě a Nejlepší domácí hudební klip.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno