Youradio

Menu

Kapela Mirai vydává nový singl Achillova Pata! Skladbu doprovází skvělý videoklip

20. 1. 2020 · Redakce

Podzimní vyprodané turné kapely Mirai si nenechalo ujít přes deset tisíc lidí a jarní turné, jež startuje v březnu, už se blíží k vyprodání. S druhou velmi pestrou deskou Arigató kapela v čele s Miraiem Navrátilem objela Česko i Slovensko. Nyní vydává kapela Mirai klip k Achillově patě, ve kterém jsou k vidění živé záběry z prosincového koncertu ve Foru Karlín i srdcová místa kapely.

Přehrát kapelu Mirai

Již druhé album „aktuálně nejlepší mladé české kapely“, jak Mirai označuje známý producent Ondřej Fiedler, se těší úspěchu. Důkazem jsou rádiové hity Hometown a ØTCHI i vyprodané koncerty. Před jarní tour Mirai přichází s novým videoklipem. Režie i námětu se ujal zkušený Ondřej Kudyn, který s kapelou pracuje již na několikátém videoklipu.

Videoklip je inspirován sny, myšlenkami i reálnými příběhy ze života frontmana Mirai. Natáčel se v domovských městech kapely, například v areálu FM city festu v Frýdku Místku, kde každoročně koncertují. Artový klip je obohacen o živé záběry pořízené na závěrečném koncertě podzimní tour ve Foru Karlín, a také o záběry točené na starou VHS kameru, které svým vizuálem ohromně baví. O singlu Mirai říká: „Achillovka je píseň, která se žánrově trochu vymyká tomu, co jsme dosud vydali. Je to ostřejší kytarovka, která skvěle funguje naživo a je asi nejtvrdší písní z desky Arigató. Videoklip k ní je proto artovější a trochu explicitní.“ Zhruba čtyřminutové video si můžete pustit níže. Jak se vám líbí?

Mirai se nyní připravují na jarní turné, které je na většině míst již vyprodané. Vidět koncert Mirai a jejich show naživo je zážitek. Navíc se jedná o poslední samostatné koncerty v roce 2020, vyjma letních festivalů, na které se fanoušci můžou těšit.  „Není nad klubovou atmosféru, takže se tour nemůžeme dočkat,“ dodává natěšeně Mirai.

MIRAI TOUR 2020

6. 3.  Valašské Meziříčí

7. 3.  České Budějovice

13. 3.  Pardubice

14. 3.  Jablonec nad Nisou

18. 3.  Olomouc

21. 3.  Krnov

22. 3. Krnov

27. 3.  Plzeň

28. 3.  Karlovy Vary

3. 4. Zlín

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno