Youradio

Menu

Vyjádření kapely Mirai po tragické smrti bubeníkovy ženy. Co bude dál?

21. 9. 2017 · Ondřej Těšínský

„Děkujeme všem za neuvěřitelnou podporu a pochopení v tomto podivném období. Vzhledem k tomu, že se šíří i spousta nepřesných informací, chtěli bychom tímto vše uvést na pravou míru.

Nadcházející turné s kamarády z kepely Poetika přesouváme na jaro 2018. Termíny zveřejníme hned, jakmile je dojednáme. Bude-li to možné, vstupenky zůstanou v platnosti a bude možné je uplatnit v náhradním termínu.

Přáním Šimona bylo zahrát alespoň jeden koncert plánovaného turné, který by chtěl věnovat naší kamarádce a jeho ženě Denise. Ten proběhne 31. 10. 2017 v pražském Lucerna Music Baru a bude zároveň křtem alba Konnichiwa.

Oficiální vydání alba taktéž přesouváme, a to na 20. 10. 2017. V závislosti na stavu Šimona se pokusíme dostát většině slíbených závazků, a tím nejbližším je vystoupení pro Světlušku 21. 10. 2017, kde bychom měli zahrát jednu píseň. Věříme, že to bude lepší a lepší, a že čas zahojí rány, které osud Šimonovi a nejbližším přinesl.

Pro následující měsíc přerušujeme veškerou kapelní činnost a věříme v brzký návrat.

Velký dík patří klukům z Poetiky, kterým tato událost taky ovlivnila nejbližší budoucnost. Stojíte při nás a jste skvělí...“

Kapela Mirai

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno