Youradio

Menu

Ústava ČR v rytmu Eminema a 50 Centa! Virální video baví internet

19. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Youtuber pod jménem MC Melčák narapoval Ústavu České republiky v rytmu písniček od Macklemora či Eminema. Neortodoxní video se stalo obrovským hitem na sociálních sítích - co si o něm myslíte vy?

Přehrát Eminema

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

I právníci vám potvrdí, že Ústava České republiky nepatří zrovna mezi nejpestřejší texty, které je možné si přečíst.

Právníci i laici mají ovšem štěstí - jeden odvážný youtuber se toitž rozhodl, že natočí rap s textem Ústavy České republiky do rytmu ikonických hitů Lose Yourself od Eminema či Thrift Shop od Macklemora.

Spojení důležitého právního dokumentu s legendárními rapovými hity se autorovi MC Melčákovi povedlo: video nyní nazbíralo celkem přes 19 000 zhlédnutí! Mrkněte na populární klip níže.

 

Eminem vydal svoji písničku Lose Yourself k autobiografickému filmu 8 Mile, ve kterém on sám i hrál. Film z roku 2002 později vyhrál Oscara za nejlepší hudbu a písnička Lose Yourself se často používá ve filmech dodnes. Písnička byla rovněž první od Eminema, jež dobyla prestižní singlovou hitparádu Billboard Hot 100. 

Písnička Thrift Shop od hip-hopového dua Macklemore & Ryan Lewis vyšla v roce 2012 a brzy se z ní stal kultovní hit. Singl v témže roce dobyl hitparády ve Spojených státech, Velké Británii, Francii a Nizozemsku. A to nebylo vše - Thrift Shop získal v roce 2014 dvě ceny Grammy: jednu v kategorii Nejlepší rapový singl a další v kategorii Nejlepší rapové představení.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno