Youradio

Menu

Twenty One Pilots vydávají nové album Trench

5. 10. 2018 · Ondřej Těšínský

Pátá studiová deska dvojice Tyler Joseph a Josh Dun je venku. Znáte z ní už 4 singly: Jumpsuit, Nico And The Niners, Levitate a My Blood. Na Youradiu už najdeš všechny songy z nové desky Trench.

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Twenty One Pilots patří mezi nejsledovanější interprety současnosti. Jejich album Blurryface z roku 2015 se stalo celosvětovou senzací, skupina za něj získala řadu ocenění včetně Grammy pro skladbu Stressed Out. Byl to právě singl Stressed Out, který sympatickou dvojici katapultoval mezi hudební celebrity. 

Twenty One Pilots se prosadili také u nás. Zatímco první koncert v únoru 2016 odehráli v klubovém prostoru pro tisíc lidí, jejich návrat do Prahy na podzim téhož roku už sledovalo přes deset tisíc diváků ve sportovní hale. 

Novinku Trench skupina dosud propagovala čtyřmi písničkami. Pilotní singl Jumpsuit přepsal americkou historii, když mu na dobytí vrcholu alternativního žebříčku stačily pouhé dva týdny, což se v této dekádě nikomu nepodařilo. Jumpsuit je zároveň čtvrtým singlem Twenty One Pilots v řadě, který se na první místo hitparády dostal. Protipól rockově hutné nahrávce představuje popově znějící skladba My Blood, s níž skupina míří na komerční rádia. 

Twenty One Pilots přijedou v rámci aktuálního The Bandito Tour i do Prahy. Vystoupí 16.2.2019 v O2 Aréně.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno