Youradio

Menu

Twenty One Pilots vydají v říjnu album a v zimě zahrají v Praze!

11. 7. 2018 · Ondřej Těšínský

Jeden z největších objevů posledních let je zpět se svou třetí deskou. Poslechni si už teď dva singly!

Přehrát singl Jumpsuit

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Skupina Twenty One Pilots připravila novou desku. Album Trench vyjde 5.10.2018 a dvojice nám ho živě představí 16.2.2019 v Praze.

Twenty One Pilots zároveň s informací o novince zveřejnili i dvě nahrávky Jumpsuit a Nico And The Niners. Ke skladbě Jumpsuit vzniklo video, které natočil dlouholetý spolupracovník kapely Andrew Donoho.

Připomeňme, že předchozí album Blurryface dvojice Tyler Joseph a Josh Dun vydala v roce 2015 a celosvětově ho prodala přes 6,5 milionu. Najdete na něm hned několik velmi úspěšných singlů, například Stressed Out, za který skupina získala Grammy a řadu zlatých, platinových a multiplatinových certifikátů. Na YouTube má klip Stressed Out skoro 1,5 miliardy zhlédnutí.

Stressed Out skupinu katapultovalo mezi globální hvězdy, pozici jedné z nejinspirativnějších a nejúspěšnějších rockových kapel navíc Twenty One Pilots takřka vzápětí potvrdili singlem Heathens ze soundtracku Suicide Squad. 

Twenty One Pilots krátce po vydání desky vyrazí na světové The Bandito Tour. Zveřejněna byla zatím jen část termínů, přesto se můžeme už nyní těšit – skupina zahraje už potřetí v Praze, tentokrát 16.2.2019 v O2 Areně.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno