Youradio

Menu

Thom Artway vyhrál hudební soutěž Czech Fresh a chystá se do zahraničí

10. 7. 2017 · Ondřej Těšínský

Písničkář Thom Artway zvítězil v soutěži  kapel Czech Fresh, díky které ho čeká natočení videoklipu v jednom z evropských studií YouTube Space, nahrávání v českém studiu Sono, účast na zahraničních showcase festivalech a spolupráce se světovou bookingovou agenturou United Talent Agency. 

Přehrát VIP náladu Thom Artway

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Do soutěže Czech Fresh se přihlásilo více než sto interpetů, ve finále se s Thomem Artwayem setkali Klára & The Pop, Lake Malawi a Euphonix.  

Thom Artway ve finálovém kole, které proběhlo 4. července na festivalu Rock for People, zahrál se svou kapelou čtyřicetiminutový set písniček nejen z desek Still Standing In the Unknown a The Hedgehog. O vítězství rozhodl Mark Benett, zástupce renomované United Talent Agency. 

„Na zahraniční festivaly se moc těším. V zahraničí už jsem hrál a hodně, ale zatím většinou na ulici, jako busker. Mám za sebou ale také jedno turné v Rumunsku. Teď to bude trochu jiné. Vím, že mě čeká hodně práce. Koncerty zahraničních kapel jsou nadupané, nebude jednoduché zaujmout. Ale naplno se do toho položím!“ říká Thom Artway

Jen na Youradiu si můžeš poslechnout nejen Thomovy songy, ale i skladby, které on sám rád poslouchá!

Pusť si exkluzivní náladu Inspiration of Thom Artway!

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno